Är jag verkligen klar?


Nu har jag publicerat mitt sista blogginlägg med novellen. Jag skrev klart den 2012-05-28 klockan 01.24. Jag är extremt stolt över mig själv att jag lyckades med det här och att jag faktiskt blev nöjd med det också. Det är väldigt sällan jag gillar det jag själv gör, så det här är något stort för mig. Jag skrev den här novellen för min skull, jag hade kunnat välja att skriva om något helt annat, men kände ett behov av att skriva av mig om just det här, för det här har påverkat mig i vem jag är idag. Allt det jag har varit med om har hjälpt mig att bli den jag är idag. Jag har skrattat och jag har gråtit under den här lagomt långa processen, men jag har aldrig känt mig starkare.

Jag är så pass nöjd med den att jag skulle vilja skriva den i mer detalj och sedan försöka få den publicerad av ett bokförlag. Jag tror verkligen att det skulle kunna gå, inte idag och inte imorgon, men kanske om ett år eller så. Jag har redan ideér för det, men det ska jag inte gå in på nu. Jag har min novell och jag har mina bilder, det enda som återstår nu är att designa den.

Det enda jag är rädd för, är om den verkligen är klar, eller om jag har kapat av den, det hoppas jag verkligen inte. Det återsår att se imorgon när den ska designas.

Tack för mig./Amanda♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0